Mindfulness och stresshantering

Mindfulness & Stresshantering

Personligt ledarskap & Förändringsarbete

Föreläsningar & Workshops

För dig som privatperson

För företag

Våra tjänster

Kurser

Vill du lära dig om Mindfulness? Grattis, det är en enkel investering till ett mer hållbart liv.


Företag - Kurser, workshops & föreläsningar

Boosta de anställda och ge dem verktyg för stresshantering och välmående.


Meditationer

Meditera mera - på ett enkelt sätt.

Om oss

Vi, Maria och Evalotte jobbar i vår vardag med att möta människor och vi har uppmärksammat att det finns ett stort behov av att hitta ett sätt att få en lugnare vardag. Vi vill att människor ska må bra. Vi strävar efter ett holistiskt synsätt dvs att se människan som en helhet. Du ska må bra, både fysiskt och psykiskt. Bli av med tankar som påverkar din kropp och även dina rädslor.


Vi brinner båda för att hjälpa människor att må bra och då är Mindfulness ett effektivt och konkret redskap för mental träning och stresshantering. Att öva på Mindfulness stärker sinnet, koncentrationsförmågan och ger bättre fokus på alla plan i livet. 


Maria (Mindfulnessinstruktör) driver Studio HälsoStund. Har arbetat med träning och hälsa sedan 13 år, brinner för hållbar hälsa och välmående och vill hjälpa andra till ett hälsosammare, rikare och lyckligare liv. Mindfulness har bl.a. hjälpt mig med balansen i livet, att stressreducera min tillvaro och vara mer i Steady state. Jag vet vilken kraft det har för mig och jag vill erbjuda andra människor möjligheten till att läka sig själva.


Evalotte är diplomerad coach sedan 13 år. Har jobbat mycket med människor som behöver ett bollplank i sin vardag. Där kommer även Mindfulness in, att få människor jag möter att lära sig att ändra sina tankar och därmed sina rädslor.


unsplash