Erbjudanden

Ta del av erbjudanden från mina samarbetspartners

När vi behöver stöttning - infifrån & ut, utifrån & in

Här nedan kan du hitta bra, naturliga och ekologiska produkter och maskiner för din hälsa och ditt välmåendes skull. Jag använder dem själv och rekommenderar dem starkt. Produkter och maskiner som stöttar ditt välmående både invärtes och utvärtes.

För ett hälsosamt liv behöver vi en bra balans mellan kost, träning och återhämtning.

Oavsett vad vi gör med vårt liv så klarar vi oss inte utan rätt näring. Maten du äter är livsviktig – den påverkar det mesta i vår kropp från våra minsta beståndsdelar och styr många processer i kroppen. Och i slutändan är kosten avgörande för hur du mår och vad du orkar. Kosten är avgörande för en hälsosam livsstil. Förr såg näringen i den mat vi stoppade i oss annorlunda ut, mer näringsrik än idag av många olika anledningar och för att få i oss tillräckligt med mineraler, vitaminer och alla viktiga beståndsdelar vår kropp behöver så kan vi behöva hjälpa till med tillskott. Var noggrann med vad du väljer att äta – en sund kost är A och O. Vet du t.e.x. hur dina celler mår av det du äter idag? Är du intresserad av att veta?  Vad du väljer för produkter till hemmet kan också ha stor betydelse för en gott hälsosamt liv. Att undvika starka kemikalier

Samarbeten

Eteriska oljor

Beauty & Wellness

Kosttillskott

Så mycket mer än bara eteriska oljor


Människan har använt växter för att må bättre i flera tusen år. Eterisk olja består av över 100 beståndsdelar och det finns fler än 300 oljor. Eteriska oljor kan användas utvärtes, invärtes och aromatiskt. Fördelen med att använda oljorna utvärtes och aromatiskt är att oljornas effekt inte påverkas av eventuella matsmältningsbesvär.


Oljorna har sedan tillförats i hudvård, kroppsvård, kosttillskott, hus & hemstäd, djurvård och vill du göra egna produkter med oljorna så är det också möjligt.


Genom att handla från mig får du tillgång till deras medlemspriser med upp till 24 % rabatt mot vad du skulle betala om du köpte direkt från dem. Du får även tillgång till personlig stöttning i ditt oljoanvändande.Har du koll på dina celler?


Stärk din kropp inifrån med framtidens kosttillskott. Du kan enkelt testa dina värden innan du börjar och sedan var fjärde månad för att få svart på vitt att du är på rätt spår.

Världens ledande varumärke inom skönhetsapparatsystem


Upptäck det bästa hos dig – inifrån och ut – med NuSkins integrerade skönhets- och wellnessprodukter.

Vi på Nu Skin tror på utveckling. Våra kunder har ett ständigt föränderligt behov och våra hudvårds- och friskvårdsprodukter ändras för att uppfylla dessa behov.


Vi skulle inte vara där vi är idag om vi inte hade denna tro på innovationen, och det finns inget bättre exempel på detta än vår ageLOC-teknologi. Denna revolutionerande forskning och teknologi har lett till skapandet av några av våra mest älskade produkter och apparater, som har förändrat branschen för alltid.

unsplash