Produkter

NATURLIG SKÖNHET


Många ingredienser i hudvårdsprodukter uppmärksammas idag av internationella kemikalieinspektioner. Vi vet idag att många produkter i hudvård är skadliga och svåra att bryta ner. I Sverige omsätter vi ca 16 miljarder kronor/år på hud-, och kroppsvårdsprodukter. Svenskarna använder 4-12 produkter/person och dag. Man befarar en ökning av negativa effekter på miljö och människor därför är det viktigt att vi blir medvetna om vad våra produkter innehåller.


Din utsida speglar din insida och för mig är det lika viktigt att se till att vårda insidan som att vårda det yttre. Med bra, naturlig och näringsrik kost boostar du din hud från insidan och med bra hudvårdsprodukter innehållande naturliga ingredienser som är så lite processade som möjligt tar du hand om din hud från utsidan. 

Vilka produkter används i behandlingar på HälsoStund och vilka produkter finns att köpa?


Jag väljer att använda mig till största del av Svensktillverkade naturliga ekologiska hudvårdsprodukter från Rosenserien, Choklad Serien och c/o Gerd med undantag från Makeupen ZAO och Solskyddet Alphanova som är fransktillverkade produkter. Dessa produkter finns även att köpa. Se mer info om varje produktserie under varje produktflik