Eteriska oljor - Young Living

ETERISKA OLJOR - YOUNG LIVING

Har du kommit i kontakt med eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller genom dina bad- och hudvårdsprodukter?

Dessa användningsområden är bara några få exempel på den fantastiska historien bakom eteriska oljor. Eteriska oljor har använts i tusentals år på grund av sina enastående kosmetiska egenskaper. Young Living har alltid varit en föregångare när det gäller att göra denna uråldriga tradition tillgänglig i vår moderna tid och har på så sätt introducerat miljontals människor till möjligheter som de aldrig tidigare kunnat drömma om. Den vanligaste framställningstekniken är ångdestillering, men även kallpressade eteriska oljor framställs. Äkta och rena eteriska oljor har enormt mycket större effekt än torkade örter och ger snabba och goda resultat. Varje gång du håller i en flaska med någon av våra eteriska oljor har du i din hand naturens renaste och mest kraftfulla essens.


De eteriska oljornas användning

Genom Young Livings högkvalitativa eteriska oljor får du tillgång till växternas rena essens, som kan användas för doftspridning, inhalering, utvärtes applicering på huden och till massage


Stimulera till positiva känslor

Tycker du också att den uppfriskande doften från en färsk apelsin livar upp stämningen? De eteriska oljornas komplexa, behagliga och unika dofter påverkar på olika sätt det limbiska systemet, som är hjärnans centrum för känslor och minnen. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer balanserat och tillfredsställande känsloliv.
När du vill uppleva känslor såsom lugn, balans eller glädje kan du använda våra eteriska oljor och oljeblandningar till doftspridning, inhalering, lugnande bad och massage eller använda dem utvärtes på huden


Kvalitetsstandarder utöver det vanliga    

                    Inköp                           Vetenskap             KvalitetsstandarderMiljontals människor över hela världen har upptäckt fördelarna med rena eteriska oljor utvunna på naturligt sätt. Vårt stora engagemang ligger i att skapa och upprätthålla den ultimata, branschledande kvalitetsstandarden för eteriska oljor. För att kunna leverera produkter som uppfyller våra kunders högsta önskemål följer vi noggrant våra icke förhandlingsbara kvalitetskrav i alla led och delar av vår produktion. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av eteriska oljor och växtbaserade produkter berikade med eteriska oljor som representerar det bästa från naturen – genom kvalitetsstandarderna för vårt Seed to Seal-program.


Hos Young Living använder vi många olika slags tester för att säkerställa att våra produkter uppfyller noggranna specifikationer. Seed to Seal är vår uppsättning standarder som vi använder för att säkerställa att varje ren eterisk olja och Young Living-produkt som du och din familj använder ger er fördelarna med våra globala resurser, vårt branschledarskap och mer än två decennier av innovativt utvecklingsarbete. Resultatet? Slutprodukter av högsta och renaste naturliga kvalitet som du som kund kan vara säker på har framställts med hjälp av omsorgsfullt odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder – de tre pelarna i Seed to Seal.


Som den ledande producenten av eteriska oljor banar Young Living väg för alla andra företag i branschen när det gäller att säkerställa de högsta kvalitetsstandarderna och att utveckla och förbättra sådana processer som skyddar naturen.


VARFÖR SKA DU BESTÄLLA VIA MIG OCH MIN LÄNK?

Är du intresserad av att veta mer om oljorna och hur du kan använda dem så är det bästa för dig att beställa dem via en återförsäljare och jag som återförsäljare ger dig möjlighet till personlig kontakt, digitala och personliga verktyg som stöd, genomgång av produkterna och dess funktion och användningsområden och återkommande aktiviteter.


Eteriska oljor från Young Living beställer du enkelt via mig härSAMARBETSPARTNER

KONTAKT

Skarphagsgatan 29

603 64 Norrköping

072-150 00 66

E-post: info@halsostund.nu

BETALNING

Swish, kort & Klarna