c/o Gerd

Ekologiska skönhetsprodukter
- från Svenska Lappland -

2008 bestämde sig syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund att satsa på sin dröm om att tillvarata svenska Lapplands
örter och bär och förädla dem till lyxig kosmetika. Resan har tagit dem från en liten källarlokal till en modern
fabriksanläggning som de nu bygger ut och tiodubblar produktionskapacitet i. När de startade c/o Gerd, care of Gerd, gjorde de det med kärnvärdena - värnande om natur, djur och människa. I norra Sverige har vi en rik och fantastisk flora av vilda örter och bär som vi använder som aktiva substanser. Deras mål med c/o Gerd är att erbjuda rena naturliga produkter som speglar kärnvärdena, på riktigt!


De har själva haft frisör- och skönhetssalonger och kan tillsammans titulera sig allt från frisör, massör, hudterapeut, medicinsk fotvårdare, spa-terapeut och make up artist.


Alla produkter är framtagna från en terapeuts synvinkel om funktionsgrad. Idag vet folk att det finns inga krämer i världen som kan smörja bort rynkor. Anledning till att använda produkter är att återfukta, bevara och skydda. c/o Gerd vill lära konsumenter att använda mindre produkter och de produkter som vi spolar ut i våra avlopp ska ha så minimal påverkan som bara möjligt är på miljön. Årligen spolas 40 ton mikroplaster* ut i östersjön från skönhetsprodukter vilket är helt oacceptabelt. I Care of Gerds produkter, som ger exfoliering, finns exempelvis 100% nedbrytbara korn som ger samma effekt.


När Du väljer att köpa en produkt från c/o Gerd är det inte bara innehållet som är genomtänkt. De väljer bl.a. att inte paketera sina produkter i en ytterförpackning och alla tuber är dessutom tillverkade av hållbart bioplast från sockerrörsmaterial.


Hos mig hittar du c/o Gerd produkter till hela kroppen. Hudvård, hårvård, deodorant, kroppsvård, händer/fötter

SAMARBETSPARTNER

KONTAKT

Skarphagsgatan 29

603 64 Norrköping

072-150 00 66

E-post: info@halsostund.nu

BETALNING

Swish, kort & Klarna