Produkter

Ekologisk hudvård

Bra för oss, bra för miljön!

 

Det är inte bara det vi äter utan också det vi smörjer på vår hud som påverkar vad vi får i oss och hur vår miljö mår. Därför är det viktigt att välja bra hudvårdsprodukter.

Att sköta din dagliga hudvård är viktigt och går lätt och fort när du vet hur du ska göra. Det blir en vana som du inte vill vara utan, både för att du kommer se effekten och för att det känns skönt!

 

Rosenserien

En svenskproducerad hudvårdsserie som består av 30 produkter som är 100 % naturliga och det allra mesta av innehållet är också ekologiskt.

 

Basen i produkterna är rättvisemärkt ekologisk aloe vera, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Alla produkter är fria från animaliska och syntetiska ingredienser, alkohol och mineraloljor. Produkterna är dermatologiskt testade på människor.

 

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Produkterna är skonsamma och dryga, ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Inget tillsatt vatten, alkohol, mineraloljor eller syntetiska ämnen.

 

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten användes C- och E-vitaminer samt naturligt natriumsalt från frukt och bär. De är dermatologiskt testade på känslig hud. Några tester på djur förekommer inte. Den enda råvara från djurriket som används är bivax.

Nyhet !!

Naturlig hudvård för män

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det är också vanligt med torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Tillverkning sker i Sverige vilket ger möjlighet att ständigt övervaka att produkterna lever upp till högt ställda kvalitetskrav.

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. De flesta produkterna är miljömärkta med Svanen som en ytterligare garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav.

Choklad Serien

Chokladserien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård.

 

Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalité.

 

Chokladseriens tre huvudingredienser är 70% choklad, kaffe, och havtorn.

 

Att blanda choklad, kaffe och havtorn är en fantastisk kombination där man tar tillvara på alla dessa tre produkters unika egenskaper.

 

Chokladbehandlingarna är en upplevelse som verkar harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har en unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter. Att blanda kaffe och choklad i en behandling är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på dessa två produkters unika egenskaper.

 

Vi använder 70% mörk ekologisk choklad samt ekologiskt odlat kaffe. Alla produkter innehåller havtorn som är rik på karoten, C-vitamin samt omega 3, 6, 7 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud.

 

HH Mineral Cosmetics - Fantastiska produkter från naturen

Enkelt, hälsosamt & vackert. Med några penseldrag kan du lyfta fram ditt vackraste jag samtidigt som du gör något bra för din hy. Vi är stolta att presentera våra produkters gemensamma egenskaper som tillsammans gör de till riktigt bra kosmetika.

 

Då våra mineralsminksprodukter består av 100% rena mineraler så är hållbarheten oändlig. Aldrig mer behöver du oroa dig för att din kosmetika har blivit gammal. Tidlöst, bokstavligt talat!

Hudens åldrande orsakas till 90% av solen. Med en slöja mineraler över ditt ansikte så skyddar du ditt ansikte mot solen med SPF 15 eller högre. Att skydda sin hy har aldrig tidigare känts lika behagligt.

Smink från HH Mineral Cosmetics innehåller inga oönskade ämnen. Till skillnad från andra märken innehåller vår kosmetika ej vismutoxyklorid, nanopartiklar, onaturliga konserveringsmedel eller andra ämnen som ej är till för din skull.

 

Oavsett om du har acne, rosacea, ytliga blodkärl eller bara en normal hudtyp så fungerar vårt mineralsmink för dig. Produkterna täpper inte igen porer och irriterar inte. Lagret mineraler skyddar under dagen och ger dig ett naturligt vackert resultat.

 

Vare sig luften är väldigt fuktig, du har lätt för att svettas eller att du befinner dig i ett prövande klimat så håller sminket hela dagen. Du bestämmer när sminket ska tvättas bort.

Copyright @ All Rights Reserved