Händer&fötter

STUDIO CARMA

OLJEKUREN

50 min

Peeling, oljeinpackning med värme, filning, fixning av nagelband samt lackning av nagel efter önskemål. Avslutas med en ljuvlig fot- och vadmassage.

 

450 kr

FOTKUR lyx choklad/kaffe

60 min

Dina fötter peelas med en kraftig choklad/kaffeskrubb som efterföljs av en chokladinpackning. Filning, fixning av nagelband samt lackning av nagel efter önskemål. Behandlingen avslutas med en ljuvlig fot- och vadmassage med varm chokladolja.

 

550 kr

FÖTTERHÄNDER


Fina händer och naglar. Vill du bara fixa till dina naglar och behålla dem naturligt som de är så rekommenderas en manikyr. Vill du istället stärka upp dina egna naglar och ha ett permanent nagellack så rekommenderas Gelénaglar med The Gel Bottle.


The Gel Bottle soak off på flaska! Enkel applicering, byggnadsgelé på flaska. Perfekt till förstärking av den egna nageln eller vid förlängning med mall eller tipp. The Gel Bottle härdas i LED 30-45s eller i UV 120s. The Gel Bottle är en Soak Off gelé som ej gulnar. The Gel Bottle har mycket starka färgpigment och har en extrem glans. The Gel Bottle har 350st olika färg geléer. The Gel Bottle sitter upp till 4 veckor.MANIKYR

40 min

Filning, fixning av nagelband, nagelolja, polering, handmassage och efter önskemål lackning.

 

450 kr

 

 

 

GELÉNAGLAR

60 min

The Gel Bottle soak off härdas i LED 30-45s.

 

495 kr

STUDIO CARMA

SAMARBETSPARTNER

KONTAKT

Skarphagsgatan 29

603 64 Norrköping

072-150 00 66

E-post: info@halsostund.nu

BETALNING

Swish och kort