Behandlingar

Behandlingar

Ansiktsbehandling

I samtliga ansiktsbehandlingar görs en hudanalys och därefter skräddarsys behandlingen för att passa din hudtyp samt dina önskemål. Självklart kan både män och kvinnor välja fritt från menyn.

 

Lilla ansiktsbehandlingen, 35 min 400 kr

Rengöring, peeling, lymfriktig skön ansiktsmassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

 

Naturligt ansiktslyft, 45 min 500 kr

Rengöring, peeling, vårdande ansiktsmask, massage "Naturligt ansiktslyft". Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.

 

Klassisk ansiktsbehandling - djuprengörande, 55 min 650 kr

Behandlingen där du får en skön avslappnande rygg-, och nackmassage. Rengöring, peeling, porrengöring, ansiktsmask och en arm-, och handmassage. Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmassage och anpassade fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.

 

Klassisk ansiktsbehandling LYX, 75 min 790 kr

Vi börjar med en skön lite längre rygg-, nackmassage. Vi fortsätter behandlingen med en rengöring och peeling. Här ingår vår exklusiva C-vitaminbehandling. Behandlingen avslutas med längre ansiktsmassage, mask, fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.

Massage

Lugn, värmande och avslappnande massage där mjuka grepp varvas med något kraftfullare. Fokus ligger på att få igång cirkulationen, mjuka upp de spända musklerna och få dig att slappna av. Effekten stärks med IR-lampa och värmedyna. Allt för en skön, välgörande stund!

 

Massage 30 min, 300 kr

Massage 45 min, 450 kr

Massage 60 min, 550 kr

 

Hot Stone massage

Hot Stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

 

Hot Stone massage 30 min, 495 kr

Hot Stone massage 60 min, 695 kr

SPA-, och kroppsbehandlingar

En SPA-behandling är en lyx för kropp och själ, anses lindra smärttillstånd, öka livskvaliteten, befrämja hälsa och harmoni samt minska stress.

 

Topp till tå-behandling, 75 min 850 kr

Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värmefilt får du även en ansiktsbehandling med hudrengöring, peeling, massage i ansiktet samt mask. En fantastisk stund som avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.

 

Chokladdröm för kroppen, 60 min 650 kr

En behandling för kroppens alla sinnen. En varm chokladolja hälls på kroppen samtidigt som du får en mjuk helkroppsmassage där även en ansiktsmassage ingår. Den optimala njutningen för kropp och själ.

 

Kroppsinpackning, 60-75 min 600-725 kr

Välj mellan lera, alger eller choklad/kaffeinpackning. Först läggs önskad inpackning över hela kroppen sedan lidas du in i en värmefilt och det ges hårbottenmassage/ansiktsmassage och vid choklad/kaffeinpackning en rengöring, peeling samt ansiktsmask med choklad. Efter en dusch återfukats huden med anpassad kroppslotion.

 

Helkroppsskrubb med kaffe, 50 min 475 kr

En kraftfull helkroppsskrubb med kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint. En oslagbar kombination som ger mycket goda effekter mot celluliter. Kaffe verkar utrensande och stimulerar lymfsystemet. Behandlingen avslutas med en härlig kroppsmassage med en kroppslotion innehållande choklad, kaffe, apelsiner och havtorn.

 

Behandlingen utföres ej på gravida eller personer med högt blodtryck.

Boka 3 behandlingar betala för 2.

 

Kaffe och chokladskrubb på benen, 20 min 275 kr

Du får en kraftfull skrubb på benen med kaffe, choklad, mint, havtorn och havssalt. Avslutas med att benen masseras med kaffe- och chokladolja. Mycket effektiv behandling mot celluliter.

 

Behandlingen utföres ej på gravida eller personer med högt blodtryck.

Boka 3 behandlingar betala för 2.

Pedikyr

Att vårda sina fötter är både välbefinnande och förebyggande för framtida fotvårdsproblem. Att vårda sina fötter är inte bara lyx utan även fördelaktigt för att fötterna ska må bra.

 

Oljekuren, 50 min 450 kr

Peeling, oljeinpackning med värme. Filning av förhårdnader samt fixning av nagelband. Lackning av nagel efter önskemål. Avslutas med en ljuvlig fot- och vadmassage.

 

Fotkur LYX med choklad/kaffe, 60 min 550 kr

Dina fötter peelas med en kraftig med en kraftig choklad/kaffeskrubb som efterföljs av en chokladinpackning. Filning av förhårdnader, fixning av nagelband samt lackning av nagel efter önskemål. Behandlingen avslutas med en ljuvlig fot- och vadmassage.

Fransförlängning

Har du drömt om långa perfekta fransar? Vill du slippa kladdig mascara? Då ska du testa individuell fransförlängning. Resultatet blir fantastiskt, semi permanenta, långa och vackra fransar som ser naturliga och äkta ut. Resultatet håller mellan 3-6 veckor och bör fyllas på var 2-3 vecka. Det sliter inte på dina naturliga fransar och du ser alltid fantastisk ut.

 

Hur går det till?

Behandlingen inleds med att bestämma hur långa, böjda och tjocka fransar du vill ha, jag kommer med rekommendationer och tillsammans kommer vi fram till vilka fransar vi ska använda.

 

Sedan får du ligga och slappna av och blunda i en varm och skön säng medan jag gör fransförlängningen.

 

Jag fäster fransarna en och en på dina egna fransar, detta ger ett naturligt utseende och hållbart resultat, som inte sliter på dina egna fransar om du följer skötselråden jag ger dig under sättningen.

Självklart kommer du utan makeup!

 

Ta aldrig bort materialet själv, bortagningen ingår i priset!

 

Är du under 18 år behöver jag målsmans godkännade.

 

Nytt set, 120 min 1095 kr

Återbesök 2-3 veckor, 50 min 490 kr

Återbesök 4-5 veckor, 80 min 590 kr

 

OBS! Minimum 20 fransar kvar/öga, annars räknas det som nytt set.

 

Ögonfransar

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel.

 

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

 

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

 

Lash lift franspermanent, 40 min 495 kr

Lash lift franspermanent + färga fransar, 60 min 630 kr

 

Färga fransar, 20 min 250 kr

Färga bryn inkl. plockning, 20 min 250 kr

Färga fransar och bryn inkl. plockning, 40 min 350 kr

 

Makeup

HH Mineral Cosmetics 100% naturligt. Fantastiska produkter från naturen med 100% rena mineraler som passar alla hudtyper. Produkterna täpper ej igen porer, ej heller irriterar det och lagret mineraler skyddar dig under dagen och ger ett naturligt resultat.

 

Makeup-rådgivning, 30 min 350 kr

Vi provar makeup från fantastiska HH Mineral Cosmetics, väljer ut färger som passar dig i vardagen och går igenom enkla men användbara tips.

 

Festmakeup, 45-60 min 450 kr

En makeup för dig som ska vidare på festligheter! Vi väljer bland skuggor, rouge och bronzers och lägger en make efter dina specifika önskemål.

 

Vaxning

OBS! minst 3-5 mm utväxt krävs, för bästa resultat. Tänk på att undvika sol och bad 3 dagar efter vaxning.

.

Axill, 25 min 250 kr

Bikini, 30 min 250 kr

Halva ben (ovanför knät), 30 min 350 kr

Hela ben, 60 min 495 kr

Hela ben (inkl. bikini), 75 min 600 kr

Överläpp, 15 min 155 kr

Överläpp och haka, 20 min 200 kr

Ögonbryn, 20 min 150 kr

Copyright @ All Rights Reserved